Header image

Limousine huren Friesland

Een luxe limousine huren in Friesland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé experts op het gebied van limousine verhuur. Graag helpen wij u verder met het uitzoeken van alle zaken op gebied van een limousine huren. Bij Limousine Service Leerdam bieden wij een breed assortiment aan limousines aan.

Limousine huren in Friesland en omstreken

Gaat u voor de roze Lincoln limousine of toch voor de Super Stretched Porsche Cayenne? Bij Limousine Service Leerdam is het allemaal mogelijk. Wij bieden namelijk een ruime keuze aan limousines waardoor u zeker een limousine vindt die aansluit op uw wensen en behoeften.

Of u nou naar een verjaardag gaat, een groot dance feest of een voetbalwedstrijd. Onze ervaren limousine chauffeurs zullen u feilloos naar uw bestemming brengen.

Door een limousine te huren bij Limousine Service Leerdam heeft u gegarandeerd een limousine van topconditie. De limousines zijn prachtig afgewerkt en hebben verschillende luxe opties aan boord. De limousine wordt van binnen en buiten in showroom-staat gebracht voordat de chauffeur u komt ophalen in Friesland. Zo waant u zich altijd in een splinternieuwe limousine! Onze limousines zijn uiteraard reclamevrij. Wij bieden echter wel de mogelijkheid om uw gehuurde limousine voor de gelegenheid te bestickeren. Zo ontbreekt er werkelijk niks aan de door u gekozen limousine!

Wij hebben ook een limousine te huur staan voor al uw speciale gelegenheden in regio Friesland. Wat denkt u bijvoorbeeld van een vrijgezellenavond, een huwelijks aanzoek of een bruiloft?! Wij rijden u rond in geheel Friesland, dus ook in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Harlingen, Joure, Workum en Dokkum.

Dankzij onze gunstige ligging kunt u bij ons een limousine huren tegen een zeer scherpe prijs.

Bekijk ons totale aanbod