Header image

Limousine huren Zeeland

Als u graag een limousine wilt huren in Zeeland en omstreken dan bent u bij Limousine Service Leerdam aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in limousine huur. We hebben diverse limousines te huur en helpen u graag verder met het uitzoeken van alle zaken op het gebied van een limousine huren in Zeeland.

Limousine huren in Zeeland en omstreken

Heeft u een bruiloft, een groot feest of een voetbalwedstrijd en wilt u in stijl aankomen? Het kan allemaal bij Limousine Service Leerdam. Wij bieden een ruime keuze aan limousines waardoor u zeker een limousine vindt die aansluit bij uw wensen en behoeften. Waar u ook heen gaat, onze ervaren limousine chauffeurs zullen u feilloos naar uw bestemming brengen.

Onze limousines zijn voorzien van een champagnebar die gevuld zal zijn met champagne van uitmuntende kwaliteit. De comfortabele leren bank en het goede geluidssysteem zullen zorgen voor een fantastische rit in de limousine. Uiteraard is de limousine ook voorzien van een goed airconditioning systeem. De limousines van Limousine Service zijn altijd in topconditie. De limousine wordt van binnen en buiten in showroom-staat gebracht voordat de chauffeur u op komt halen in Zeeland. Zo waant u zich altijd in een spiksplinternieuwe limousine!

Limousine huur Service Leerdam kan limousines verhuren voor speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een gala in, een huwelijksaanzoek, promotie doeleinden of wat denkt u van een bezoek aan het casino met al uw vrienden? U zal zeker de meest spraakmakende gast van de avond zijn als u een limousine huurt bij Limousine Service Leerdam. Wilt u een avondje uit met een limousine? Limousine Service verhuurt limousines in onder andere Middelburg, Zierikzee, Goes, Bergen op Zoom, Renesse, Terneuzen en Roosendaal!

Bij ons vind u gegarandeerd uw droomauto en dankzij onze gunstige ligging zijn onze prijzen ook nog eens zeer scherp.

Bekijk ons totale aanbod