Header image

Limousine huren Overijssel

Wilt u een luxe limousine huren in Overijssel en omstreken? Bij Limousine Service bent u aan het juiste adres! Wij hebben altijd een passende limousine te huur. Graag helpen we u bij het uitzoeken van alle zaken op het gebied van een limousine huren.

Limousine huren in Overijssel en omstreken

Bij Limousine Service kunt u een fantastische limousine huren! Onze limousines zijn altijd in topconditie. De champagnebar in de limousine zal gevuld zijn met champagne van uitmuntende kwaliteit. De comfortabele leren bank en het goede geluidssysteem zullen zorgen voor een fantastische rit in de limousine. Uiteraard is de limousine ook voorzien van een goed airconditioning systeem.

De limousine wordt van binnen en buiten in showroom-staat gebracht voordat de chauffeur u komt ophalen in Overijssel. Onze limousines zijn uiteraard reclamevrij. Wij bieden wel de mogelijkheid om uw gehuurde limousine voor de gelegenheid te bestickeren. Zo ontbreekt er niks aan de door u gekozen limousine.

Er is voor elke gelegenheid een limousine. Bij Limousine Service bieden we een ruime keuze aan limousines, zodat de limousine perfect aansluit op uw wensen en behoeften. En groot dance feest, een concert, een avond naar het casino? Alles is mogelijk. Onze ervaren limousine chauffeurs zullen u feilloos naar uw bestemming in Overijssel brengen.

Ook voor al uw speciale aangelegenheden in de regio Overijssel kunt u bij ons een limousine huren! Wat denkt u bijvoorbeeld van een vrijgezellenavond, een huwelijksaanzoek of een bruiloft? U komt onze limousines onder andere tegen in Zwolle, Ommen, Hengelo, Enschede, Holten, Rijssen en Hardenberg.

Dankzij de gunstige ligging biedt Limousine Service zeer scherpe limousine huur tarieven.

Bekijk ons totale aanbod