Header image

Al 25 jaar de beste

De echte beleving tegen nette prijzen

Over Limousine Service

Limousine Service beschikt over eigen limousines & chauffeurs. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren en sturen de limousines moeiteloos door de smalle straten, kleine wijken en ook achteruit doodlopende straten zonder moeite uit. Al onze chauffeurs zijn zoals verplicht gediplomeerd en in het bezit van een taxipas.

Deze taxipas houdt in dat de chauffeurs zowel voor het theorie als het praktijk examen taxi zijn geslaagd. Daarnaast beschikken ze over een VOG verklaring (verklaring omtrent gedrag) alsmede over een goedgekeurde medische keuring.

Een groot aantal chauffeurs hebben naast het benodigde B-rijbewijs ook het C-rijbewijs waardoor ze onze Hummers en Porsche limousines mogen besturen.

Limousine Service beschikt over een taxivergunning waardoor we legaal betaald personenvervoer mogen verrichten. Onze blauwe kentekenplaten zijn hier dan ook het bewijs van. Zonder blauwe kentekenplaten mag er geen betaald vervoer uitgevoerd worden met uitzondering van rouw en trouwritten.

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan

Gemiddeld een 9.5 op basis van 86 beoordelingen

In 1 woord TOP. Arie als chauffeur...was geweldig. alle, hartelijk dank voor de prachtige Limo tijd.

Anoniem

Aankomst ruim op tijd en pretiig contact met de chauffeur, prima rit naar bestemming.

Swisslog BV

Goed! Ze hebben ons zeer last minute uit de brand geholpen toen een andere partij ons liet zitten. Alles goed verlopen, met goede service en communicatie.

Anoniem

Top verhuurbedrijf. Snelle reactie op vragen per e-mail. Mooie limo. Vriendelijk chauffeur.

Inge

Voor 8 knullen van de brugklas een limosine gehuurd voor het gala. Hebben top entree gehad en een moment om nooit te vergeten.

Anoniem

De chauffeuse was heel vriendelijk en flexibel. Leuke tijd in de limo gehad. Alles was netjes en schoon. Zag er mooi uit.

Anoniem

Het was in 1 woord Super !! Hebben heel erg genoten en de chauffeur was top!! Alles was goed geregeld en heeel vriendelijk!

Melanie

Uiterst positief. Vriendelijke en bekwame chauffeurs. Alle afspraken zijn nagekomen.

Theo v Alebeek

Fantastische ervaring en uitmuntende service. Stipt op tijd, netjes en goed verzorgd.

Anoniem