Header image

Limousine huren Groningen

Als u een luxe en stijlvolle limousine wilt huren in Groningen en omgeving bent u bij Limousine Service zeer zeker aan het juiste adres!

Limousine huren in Groningen en omstreken

Gaat u voor de roze Lincoln limousine of voor een Super Stretched Porsche Cayenne? Bij Limousine Service Leerdam is het allemaal mogelijk. Wij bieden namelijk een ruime keuze aan limousines waardoor u zeker een limousine vindt die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Waar zou u heen willen in Groningen met een gehuurde limousine van Limousine Service? Wij vervoeren u en uw gezelschap naar uiteenlopende gelegenheden, zoals een groot dance feest, een concert, een bruiloft of voetbalwedstrijd! Onze ervaren limousine chauffeurs zullen u altijd feilloos naar uw bestemming brengen.

Door een limousine te huren bij Limousine Service Leerdam heeft u gegarandeerd een limo van topconditie. De limousines zijn prachtig afgewerkt en hebben verschillende luxe opties aan boord. De limousine wordt van binnen en buiten in showroom-staat gebracht voordat de chauffeur u komt ophalen in Groningen. Zo waant u zich altijd in een splinternieuwe limousine! Onze limousines zijn uiteraard reclamevrij. Wij bieden wel de mogelijkheid om uw gehuurde limousine voor de gelegenheid te bestickeren. Zo kunt u uw boodschap op een stijlvolle manier overbrengen aan uw publiek!

Het wagenpark van Limousine Service bevindt zich in Leerdam, maar de limo’s van Limousine Service rijden door geheel Nederland, dus ook in Groningen! U kunt dus ook een limo huren in Groningen, Winschoten, Stadskanaal, Uithuizen en Veendam. Onze chauffeurs kunnen u op elke gewenste locatie ophalen en afzetten.

Dankzij onze gunstige ligging kunt u bij ons een limousine huren in Groningen tegen een zeer scherpe prijs.

Bekijk ons totale aanbod