Header image

Limousine huren Utrecht

Altijd al gedroomd om in een luxe limousine vervoert te worden door Utrecht? Bij Limousine Service bent u aan het goede adres! Wij zijn experts op het gebied van limousine verhuur. Bij Limousine Service bieden wij een brede keuze aan limousines en helpen wij u graag verder met het uitzoeken van alle zaken op gebied van een limousine huren in Utrecht.

Limousine huren in Utrecht en omstreken

Als u een limousine huurt bij Limousine Service bent u verzekerd van een luxe afgewerkte limousine. Er ontbreekt werkelijk niets aan de droomauto. Door de brede keuze aan limousines die wij bieden kunt u een limousine huren in Utrecht die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. De limousine wordt van binnen en buiten in showroom-staat gebracht voordat de chauffeur u komt ophalen in Utrecht. Onze limousines zijn uiteraard reclamevrij. Wij bieden wel de mogelijkheid om uw gehuurde limousine voor de gelegenheid te laten bestickeren. Zo ontbreekt er niks aan deze fantastische limo.

Naar welke gelegenheid u ook gaat, onze chauffeurs staan altijd voor u klaar. Een avond naar het casino, een groot feest, een voetbalwedstrijd? Onze ervaren limousine chauffeurs zullen u feilloos naar uw bestemming brengen.

Wij hebben ook een limousine te huur staan voor al uw speciale gelegenheden in regio Utrecht. Wat denkt u bijvoorbeeld van een vrijgezellenavond, een huwelijks aanzoek of een bruiloft?! Wij vervoeren u met uw droomauto door heel Utrecht, dus ook in Utrecht, Zeist, Hilversum, Amersfoort, Nieuwegein, Woerden, Vianen, Bussum en Huizen!

Dankzij onze gunstige ligging zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. Zo heeft u een fantastische limousine voor een heerlijk scherp prijsje!

Bekijk ons totale aanbod