Header image

Limousine huren met stijl

Een limousine huren met een keuze uit een uitgebreid assortiment van topklasse Lincoln Town Car Super Stretched limousines, Chrysler limousines, Porsche limousine, Hummer limousines en roze limousines. Elke limousine die je kan huren biedt plaats aan zes tot acht personen. Deze zeer complete limousines zijn luxueus ingericht met alle denkbare snufjes zoals een minibar, koelkast, moderne audioapparatuur met cd, televisie met dvd-speler, airconditioning, privacyscherm en vanzelfsprekend een navigatiesysteem.

Rijden in een limousine is niet meer uitsluitend een gebruikelijk straatbeeld in de Verenigde Staten, ook in Nederland is deze opvallende en zeer comfortabele vorm van vervoer sterk in opkomst. Steeds vaker ontdekken zowel particuliere- als zakelijk klanten de meerwaarde van een limousine huren. Onze Lincoln Town Car Super Stretched limousines worden verhuurd met een chauffeur die geheel in perfecte stijl gekleed gaat. Vanzelfsprekend verkeren onze limousines in uitstekende technische staat en zien ze er bijzonder verzorgd uit. Kijk onderstaand voor de te huren limousines.

Tarieven limousine huren

Het is altijd mogelijk om afspraken te maken die geheel op maat gesneden zijn en waarin onze eersteklas service op uw persoonlijke wensen is afgestemd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over onze zeer scherpe prijzen!
Prijzen worden berekend op basis van tijd. Tijd wordt berekend van en terug naar onze vestiging in Veenendaal.

Tarieven extra’s

Champagne altijd 1 fles gratis
Frisdranken (pakket 18 consumpties) € 20,00
Champagne (huismerk Limousineservice) € 20,00
Champagne Moët & Chandon € 50,00
Kinderchampagne (zonder alcohol) € 15,00
Bloemdecoratie (echte bloemen) € 90,00
Bestickering (maatwerk) op aanvraag
Offerte op maat

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan

Gemiddeld een 9.5 op basis van 86 beoordelingen

In 1 woord TOP. Arie als chauffeur...was geweldig. alle, hartelijk dank voor de prachtige Limo tijd.

Anoniem

Aankomst ruim op tijd en pretiig contact met de chauffeur, prima rit naar bestemming.

Swisslog BV

Goed! Ze hebben ons zeer last minute uit de brand geholpen toen een andere partij ons liet zitten. Alles goed verlopen, met goede service en communicatie.

Anoniem

Gelegenheden
Huren in Nederland
Over Limousine Service

Gelegenheden

Voor elke gelegenheid een limousine te huur

Deze limousines die je kan huren zijn dan ook uitermate geschikt voor alle speciale gelegenheden, zoals:

  • Limousine huren voor een bruiloft
  • Limousine huren voor een jubileum
  • Limousine huren voor een bezoek aan het casino
  • Limousine huren voor een gala
  • Limousine huren voor een huwelijksaanzoek
  • Limousine huren airport service
  • Limousine huren voor een verjaardag
  • Limousine huren voor promotie doeleinden
  • Limousine huren om naar een concert te gaan
  • Limousine huren voor een avondje uit
Limousine huren - Witte Hummer Limousine foto

Huren in Nederland

Wil je een Limousine huren in Nederland?
Dan kan je gewoon niet om Limousine Service heen!

Wij verhuren de mooiste, nieuwste en langste limousines van Europa. Al de limousines die te zien zijn op onze site zijn van ons en staan ook allemaal bij ons in de vestiging.

Onze limousines zijn uitgerust met een zeer luxe interieur. Een limousine huren bij Limousine Service betekent hoogwaardige service tegen scherpe prijzen. Elke op maat gesneden limo huur oplossing is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie met betrekking tot het huren van een limousine of een persoonlijk limousine huur advies.

Overweegt u om een limousine te huren? Overtuig uzelf en kijk eens rond op onze website. Klik hierboven op een van de limousines die u bij Limousine Service kan huren. Limousine Service staat al ruim 20 jaar bekend om de uniekste, langste en mooiste limousines die er te huren zijn in Nederland. Voor een ongelofelijke scherpe prijs met een zeer uitgebreide service kunt u een limousine huren.

Over Limousine Service

Over Limousine Service

Limousine Service beschikt over eigen limousines & chauffeurs. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren en sturen de limousines moeiteloos door de smalle straten, kleine wijken en ook achteruit doodlopende straten zonder moeite uit. Al onze chauffeurs zijn zoals verplicht gediplomeerd en in het bezit van een taxipas.

Deze taxipas houdt in dat de chauffeurs zowel voor het theorie als het praktijk examen taxi zijn geslaagd. Daarnaast beschikken ze over een VOG verklaring (verklaring omtrent gedrag) alsmede over een goedgekeurde medische keuring.

Een groot aantal chauffeurs hebben naast het benodigde B-rijbewijs ook het C-rijbewijs waardoor ze onze Hummers en Porsche limousines mogen besturen.

Logo feedback Company

Klantenbeoordelingen

86 beoordelingen

Anoniem

Super ervaring