Header image

Limousine huren Drenthe

Wilt u een limousine huren in Drenthe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn de experts op het gebied van limousines en kunnen u altijd helpen met het uitzoeken van alle zaken op het gebied van een limousine huren. Verder heeft Limousine Service Leerdam altijd een passende limousine te huur.

Limousine huren in Drenthe en omstreken
Waar zou u heen willen in Drenthe met een gehuurde limousine van Limousine Service? Wij vervoeren u en uw gezelschap naar uiteenlopende gelegenheden, zoals een groot dance feest, een concert of voetbalwedstrijd! Bij Limousine Service kunt u een fantastische limousine huren in Drenthe! Wij hebben een divers aanbod aan limousines waardoor u zeer zeker een limo vindt die bij uw wensen en behoeften aansluit.

Dankzij onze gunstige ligging in het land kunnen wij door heel Nederland tegen zeer gunstige tarieven rijden. De limousines van Limousine Service zijn prachtig afgewerkt en hebben verschillende luxe opties aan boord.

De limousines van Limousine Service zijn altijd in topconditie. De limousine wordt van binnen en buiten in showroom-staat gebracht voordat de chauffeur u op komt halen in Drenthe. Zo waant u zich altijd in een spiksplinternieuwe limousine!

De champagnebar in de limousine zal uiteraard gevuld zijn met champagne van uitmuntende kwaliteit. De comfortabele leren bank en het goede geluidssysteem zullen zorgen voor een fantastische rit in de limousine. Uiteraard is de limousine ook voorzien van een goed airconditioning systeem. Er ontbreekt werkelijk niets aan de droomauto!

Ook voor al uw speciale aangelegenheden in de regio Drenthe kunt u bij ons een limousine huren! Wat denkt u bijvoorbeeld van een vrijgezellenavond, een huwelijksaanzoek of een bruiloft? Wij rijden u rond in geheel Drenthe, dus ook in Emmen, Coevorden, Meppel, Eelde, Assen en De Wolden.

Limousine Service hanteert zeer scherpe limousine huur tarieven. Wilt u op maat gemaakte oplossingen voor het huren van een van onze limousines in Drenthe, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een limousine. 

Bekijk ons totale aanbod
test